Elton John hasteindlagt med slem infektion
TMZ meddeler dog, at den 65-årige Elton John skulle være udskrevet igen. (Foto: Foto: Ernst Vikne)
Den engelske sanger Elton John bliver nødt til at aflyse en række koncerter efter hasteindlæggelse.

Den engelske sanger og sangskriver Elton John blev onsdag pludselig hasteindlagt med en luftvejsinfektion på hospitalet Cedars-Sinai Hospital i Los Angeles.

Ifølge hjemmesiden TMZ.com måtte sangeren igennem en masse undersøgelser, hvorefter lægerne på hospitalet frarådede ham al optræden de næste syv dage. Han blev derimod ordineret søvn og antibiotikabehandling for at forhindre yderligere skade.

Det betyder, at den succesfulde sanger må aflyse hele fire koncerter, der skulle have løbet af stablen i Las Vegas i den kommende uge.

- Det føles mærkeligt ikke at være i stand til at gennemføre mine "Million Dollar Piano"-koncerter i Colosseum (i Caesars Palace, Las Vegas, red.), siger sangeren til hjemmesiden.

- Jeg elsker jo at fremføre mine koncerter, og jeg bliver lykkelig, når jeg kan vende tilbage til Colosseum i oktober og gennemføre alle 11 koncerter. Alt, jeg kan sige til mine fans på nuværende tidspunkt, er "Undskyld", fortsætter han.

TMZ meddeler dog, at den 65-årige Elton John skulle være udskrevet igen.

Privat danner sangeren par med David Furlong, og sammen har de drengen Zachary, som de har fået ved hjælp af en rugemor. Parret har flere gange snakket om at få endnu et barn. Men først når Elton John ikke længere har så travlt.

- Jeg tror, vi venter, til sommeren kommer. Vi har et travlt liv, for Elton arbejder hele tiden og er konstant på turné, fortalte David Furnish tidligere på året til den britiske avis Evening Standard.

I sin tid som musiker har Elton John solgt over 250 millioner plader og haft utallige singler og plader liggende i toppen af hitlister i hele verden.

via Listen To News