Jaggers datter står model for Madonna
Mick Jaggers vilde datter Georgia er i forvejen en af modebranchens eftertragtede modeller. (Foto: Foto: Colourbox)
Sangerinden Madonna har valgt Mick Jaggers datter Georgia Jagger som model for sin nye tøjkollektion.

"Material Girl" er navnet på sangerinden Madonnas tøjmærke, som hun har sammen med sin datter, Lourdes - også kaldet Lola. Og sammen har de to kvinder valgt den kvinde, der skal lægge krop til deres nyeste kollektion.

Og den heldige kvinde er ingen ringere end Georgia Jagger, der er datter af den tidligere supermodel Jerry Hall og rockikonet Mick Jagger fra bandet The Rolling Stones.

- At blive håndplukket af Madonna og Lola som det nye ansigt af Material Girl er virkelig fantastisk, siger hun ifølge hjemmesiden Sky Showbiz.

- Jeg har altid beundret Madonnas stil, og jeg er lykkelig for at skulle arbejde sammen med dem, fortsætter hun.

Den 20-årige Georgia Jagger skal være model for den såkaldte "Back-To-School"-kollektion, der lander i de amerikanske tøjforretninger i juni 2012. Og senere hen også bliver at finde i England.

Foruden Madonna og Lourdes' kollektion er Georgia Jagger model for kosmetikmærket Rimmel, tøjgiganten H&M og jeansmærket Hudson Jeans. Og på trods af sine kun 170 centimeter er den unge Jagger en eftertragtet model.

Hun pryder desuden ofte siderne i modeblade som Elle, Vogue og Harper's Bazaar og blev i 2009 udråbt som kommende stjerne af det amerikanske livsstilsmagasin Vanity Fair.

Før Georgia Jagger har sangerinden og kendisdatteren Kelly Osbourne og Gossip Girl-skuespillerinden Taylor Momsen ageret model for Madonna og Lourdes' "Material Girl"-kollektioner.

via Listen To News