Søn skjulte Amagermandens voldtægtstrofæer
Amagermandens ældste søn står tiltalt for at have skjult sølvsmykker for 28.000 kr. Arkivfoto. (Foto: Foto: Colourbox)
I dag skal amagermandens søn for retten for at have skjult smykker fra faderens voldtægter.

Sønnen til den nu dømte Marcel Lychau Hansen skal i dag klokken 13.15 en tur i Købenavns byret. Det skriver Ekstra Bladet.

Han står tiltalt for at have opbevaret smykker for 28.000 kr., som hans far - bedre kendt som Amagermanden - stjal under en firedobbelt voldtægt i 1995.

Sagen er en afløber af den livstidsdom, som faderen til den 25-årige modtog den 22. december sidste år.

Her sad Amagermandens ældste søn på tilskuerrækkerne i Københavns Byret og lyttede til de bestialske detaljer om den voldsomme voldtægtsforbrydelse, som hans far begik mod fire unge piger i et hus på Ingolfs Alle, Amager, i 1995.

Amagermanden stjal under voldtægten 86 specielle sølvsmykker, der, i følge anklageskriftet, blev opbevaret i hans kælderrum, indtil sønnen i tidsrummet mellem 12. november og 16. november 2010 flyttede smykkerne til sin egen adresse.

Smykkerne blev fundet 16. december sidste år, da politiet ransagede den 25-årige mands bopæl. Det var en anmeldelse fra sønnens daværende kæreste, der førte til fundet af de mange smykker.

Kæresten var bekymret efter at have fundet breve fra Amagermanden, der opfordrede sønnen til at begå forbrydelser og plante faderens DNA-materiale på ofrene.

Sønnen beskrives som en hård nyser og har tidligere mistet besindelsen overfor journalister og fotografer.

- Fuck jer, råbte han til pressen, efter livstidsdommen mod hans far.

I følge anklageskriftet kan sønnen dømmes op til 1 år og 6 måneder for hæleri.

Kilde: Ekstra Bladet

via Listen To News