DF: Fuldt stop for muslimer
Martin Henriksen kunne dog godt tale med muslimen Naser Khader (K), da sidstnævnte sad i Folketinget. Foto: Mikkel Tariq Khan / POLFOTO
En historie om ægteskaber tyrkere imellem har fået Dansk Folkeparti til at kræve muslimsk indvandringsstop.

Muslimer er dårlige til at integrere sig, og derfor skal vi ikke have flere af dem til Danmark. Sådan lyder det nu fra Dansk Folkeparti efter en historie om, at blot 10-11 pct. af alle tyrkiske og pakistanske efterkommere gifter sig med etniske danskere.

"Vi skal arbejde hen imod, at indvandringen fra muslimske lande kan komme i nul. Der kan selvfølgelig være enkelte undtagelser, men der er behov for en politisk ambition om, at den muslimske indvandring går i noget nær nul," siger Dansk Folkepartis integrationsordfører, Martin Henriksen, til Jyllands-Posten.

Dansk Folkeparti mener, at muslimer generelt er dårlige til at integrere sig og samtidig er hårdt ramt af shariazoner, parallellsamfund og social kontrol.

Derfor vil de lukke grænsebommene helt for muslimer, og det får Det Konservative Folkeparti til ryste på hovedet.

"Det er ikke underligt, at det er en fra ens egen kultur, som man forelsker sig i. Og det er efter vores mening ikke noget, som staten skal gå ind og blande sig i," siger den konservative politiske ordfører, Benedikte Kiær til Jyllands-Posten, om det faktum, at tyrkere mest gifter sig med tyrkere.

De Konservative mener, at der er god balance i de nuværende udlændingeregler.

Hos Socialdemokraterne slår man hårdt ned på Dansk Folkepartis muslim-stop-tanker.

"Det er det glade vanvid," lyder det fra social- og integrationsminister Karen Hækkerup til avisen.

Kilde: Jyllands-Posten

via Listen To News