Erik Skov taler ud om Henriette Kjær
Erik Skov Pedersen og Henriette kjærs forhold har det glimrende, siger den fallerede erhvervsmand. (Foto: Foto: Jens Dresling / POLFOTO)
Erik Skov Pedersen tager nu bladet fra munden og fortæller om sit og Henriette Kjærs forhold. Ifølge den bedrageridømte mand går det godt.

Den bedrageridømte erhvervsmand Erik Skov Pedersen fortæller nu om sit forhold til den tidligere politiker Henriette Kjær.

Siden den tidligere Konservative minister forlod politik og Erik Skov Pedersen blev idømt fængsel har spekulationerne om forholdet gået sin taktfaste gang.

Men trods fængselsdom, mediepres og økonomisk bankerot holder parret sammen.

"Nu du spørger så insisterende: Jo, Henriette og jeg er sammen. Henriette, børnene og jeg bor sammen og ja, vi lever sammen som en familie," siger Erik Skov Pedersen til ekstrabladet.dk.

Kort efter retssagen, hvor Erik Skov Pedersen blev dømt til fængsel for millionbedrageri, fik parret solgt sin store villa i Hellerup. Nu bor de sammen i en lejebolig i Charlottenlund.

Under retssagen fortalte Erik Skov Pedersen, at han lavede bedrageri for at tjene penge så parrets hus ikke skulle på tvangsauktion.

"Jeg gjorde det for Henriette. Hun insisterede på at blive i politik," sagde den fallerede erhvervsmand dengang i Retten i Lyngby.

Henriette Kjær ændrede siden mening og forlod efter folketingsvalget politik - en beslutning, som Erik Skov Pedersen sætter stor pris på.

"Jaah, men forstår du: Vi har det fint, for nu lever vi i fred. Nu er vi frie mennesker. Da Henriette var politiker, var vi nødt til hele tiden at forholde os - og tage hensyn - til pressen. Men nu hvor Henriette er stoppet i politik, så er pressen helt uinteressant for os. Hvad pressen måtte mene om os... jamen, vi er helt ligeglade," siger han til ekstrabladet.dk.

Erik Skov Pedersen var i sin tid magtfuld spindoktor hos De Konservative, men måtte forlade jobbet, fordi han misbrugte partiets kreditkort. Han og Henriette Kjær er flere gange dømt som dårlige betalere.

For tiden kæmper Erik Skov Pedersen for at få nedsat sin straf i en ankesag i Østre Landsret. Han blev dømt til tre års fængsel for bedrageri for 5,4 millioner kroner i Retten i Lyngby.

Kilde:ekstrabladet.dk

via Listen To News