Blærerøven udsat for dødstrusler
Mads Christensen har modtaget dødstrusler og er blevet svinet til på det groveste på grund af sin seneste klumme. Arkiv Foto: DR Presse/Agnete Schlichtkrull
Det fik alvorlige konsekvenser for Mads Christensen, da han i sin klumme i Ekstra Bladet kommenterede på massakren på den norske ø Utøya.

'Blærerøven' Mads Christensen har fået sig noget af en ubehagelig lærerstreg, efter han kort tid efter terrorangrebet og massakren i Norge skrev en klumme.

Mads Christensen skrev blandt andet, at han undrede sig over, at der ikke var nogen, som forsøgte at stoppe massemorderen Anders Breivik.

Det skulle han aldrig have gjort, for det udløste dødstrusler og tilsvininger, der har fået ham til at overveje, om han overhovedet skal 'skrive' i fremtiden.

"Hele den her sag har været hæslig. Det har været et helvede. Jeg er slet ikke rustet til den jargon. Jeg er slet ikke vant til den hårde tone, som jeg er blevet mødt af. Jeg er blevet sendt til tælling," siger han til Ekstra Bladet.

Det var en kommentar som denne, der har fået folk op i det røde felt:

"Hvorfor er der ingen, der har kastet sig over ham i ild-pauserne og givet ham et uskadeliggørende gok i nøden med en pind? Jeg tror vi alle kender svaret: Fordi vi i den nordiske kultur har glemt, at vi er sådan nogle, der kæmper.... Moderne opdragelse har lært os at vende den blinde kind til.... Og derfor har det været nemt for Anders Breivik, for alle hans mål har formodentligt spænet, og han har frit kunnet plaffe dem ned bagfra, ingen har vendt sig mod ham, fordi det er blevet umoderne at slås," skrev Mads Christensen i sin klumme i Ekstra Bladet i sidste uge.

"Dem der bliver vrede på sådan en som mig. De bliver virkelig vrede. Jeg har både fået dødstrusler og alverdens tilsvininger. Folk har også ringet til mit privatnummer midt om natten. Det har virkelig slået mig omkuld," siger Mads Christensen, der på Ekstra Bladets bagside i dag kommer med en undskyldning for sin klumme.

Kilde: Ekstra Bladet