Politiet i aktion mod ulovlig udlændinge-rede
Politiet er her til morgen gået i aktion mod hotel på Vesterbro i København, der huser illegale indvandrere. (Foto: Foto: Thilde Andersen)
Københavns Politi er gået i gang med en ransagning af et hotel på Vesterbro, der huser illegale indvandrere.

Københavns Politi er onsdag morgen kl. 6:00 gået i aktion mod Hotel Vester Bo på Vesterbro i København, hedder det i en pressemeddelelse.

På hotellet gemmer sig en del udlændinge, som opholder sig ulovligt i Danmark. Hotellet udlejer ifølge politiet værelser på daglig basis til blandt andet illegale udlændinge, men skilter ikke synligt med, at det er et hotel.

Politiet er var på jagt efter folk uden opholdstilladelser, men ville også ransage hotellet og området omkring for stjålne cykler, og hvad der ellers måtte være af sager med ulovlig ejermand.

Der blev i alt fundet 39 udenlandske personer. De fleste af dem var rumænere.

To blev anholdt, den ene på grund af ulovligt ophold. Af politiets fangst var blandt andet en uindregistreret bil, der blev fjernet, fire-fem stjålne cykler, og der blev også fundet 13 cykelanhængere, der ligeså blev taget med af politiet og opført som hittegods

Ved en lignende politiaktion i maj sidste år fandt politiet 35 rumænere, blandt andet en der stod bag en masse indbrud i Nordsjælland.

via Listen To News