Jelved svinger håndtasken efter Helle
Marianne Jelved forstår ikke, at S og SF vil stemme for en stramning af udlændingepolitikken, når de har lovet det modsatte. (Foto: Foto: Carsten Lauridsen/POLFOTO/Arkiv / POLFOTO)
Marianne Jelved skyder med skarpt efter de efterhånden tidligere venner fra Socialdemokraterne omkring stramninger af udlændingeloven.

Helle Thorning-Schmidt taler med to tunger.

Så kontant er kritikken mod den socialdemokraternes leders udmeldinger omkring udlændingepolitikken, skriver Berlingske.

Kritikken kommer fra de Radikale, der ikke forstår, at Socialdemokraterne og SF vil stemme for regeringens stramning af udvisningsreglerne, når Thorning for et halvt år siden afgav et løfte om at ophøre med at stramme udlændingeloven.

"Det strider imod det, som Helle Thorning har sagt om, at der ikke er brug for flere stramninger af udlændingeloven. Det synes jeg selvfølgelig er beklageligt," lyder det fra den radikale integrationsordfører overfor Berlingske.

"Hun sagde endda, at "nok er nok", og nu er hun med til at stramme yderligere," lyder det videre.

Ifølge Socialdemokraterne selv er der ikke meget at komme efter i kritikken. Der er tale om to forskellige ting.

"Men det her forslag handler om noget andet - det handler om udvisning af kriminelle udlændinge - og det er ikke et integrationsspørgsmål," siger S-retsordfører Karen Hækkerup, der er sendt i byen for at forsvare sin formand.

Kilde: Berlingske

via Listen To News