Åben ildkamp mellem kurdere og somaliere
Den flotte bydel Vollsmose tog sig ud fra en grim side, da to grupper skød mod hinanden søndag aften. Foto: Mogens Engelund/wikimedia
En weekend med flere voldelige opgør endte med skud og en anholdelse i Odense. Familiestrid og ikke bandeopgør, mener politiet.

Flere skud blev affyret i et opgør mellem kurdere og somaliere søndag aften.

Fyns Politi rykkede ud til Odense-bydelen Vollsmose, da de hørte om skuddene og fandt flere patronhylstre på gaden og et jagtgevær i en busk.

"De har haft nogle sammenstød henover weekenden, som så kulminerer søndag aften med skyderi. Men det er formentlig personligt, og har intet med banderne at gøre," siger vicepolitiinspektør Kirsten Fischer til Newspaq.

En 22-årig mand er senere blevet anholdt og tiltalt for forsøg på manddrab. Mandag eftermiddag kommer han for en dommer, hvor politiet vil have ham varetægtsfængslet i fire uger.

"Vi tror, der er flere om det, så vi skal have lidt tid til at afhøre folk, og finde ud af, hvad konflikten består af," fortæller Kirsten Fischer.

Den anholdte mand er somalier, og vil blive sigtet for farlig vold, hvis dommeren ikke mener, at der er grundlag for forsøg på manddrab. Anklageren vil begære lukkede døre.

via Listen To News