Asmaas bror bankede kvinde på diskotek
Asmaa kæmper for kvinders rettigheder. Nu er hendes bror dømt for vold mod en ung kvinde. Arkivfoto/Avisen.dk
Politikeren Asmaa Abdol-Hamids bror er blevet idømt seks måneder i fængsel for at have tæsket en ung kvinde på et diskotek.

Venstrefløjspolitikeren og kvindesagsforkæmperen Asmaa Abdol-Hamids bror har fået en dom på seks måneder for at tæske en ung kvindelig fotomodel.

Overfaldet fandt sted på diskotek Crazy Daisy i Svendborg, hvor den 27-årige Tarek Abdol-Hamid gjorde stærke tilnærmelser til den unge kvinde.

Ifølge domsudskrifterne fra sagen, som Se og Hør har set, havde Tarek grebet den unge kvinde om taljen og taget hende på brysterne. kvinden havde skubbet ham væk, hvorefter han havde kaldt hende for 'fucking luder' og 'kælling'.

Efterfølgende forlod den unge kvinde diskoteket, men Tarek fulgte efter og skubbede til hende, så hun faldt ned på jorden og slog hovedet, så hun besvimede. Herefter havde Tarek slået hende i ansigtet og sparket hende i maven.

Det skriver seoghoer.dk.

De seks måneders fængsel er Tarek Abdol-Hamids tredje dom siden 2003. Han er er tidligere straffet for vold, tyveri og trusler på livet.

-----------------------

For at undgå stødende sprogbrug og personangreb er det ikke længere muligt at føje kommentarer til denne artikel.

Mvh. redaktionen, Avisen.dk.

faktaboks