Naser Khader forladt
Huset har været sat til salg i månedsvis, men ifølge Bente Dalsbæk betyder det ikke, at bruddet med Naser Khader har været længe undervejs. Foto: Scanpix, Henning Bagger
Efter syv års samliv bliver den konservative politiker nu forladt af sin kone, journalisten Bente Dalsbæk.

Parret har boet sammen i syv år, men nu er det slut. Bente Dalsbæk bekræfter bruddet over for Ekstra Bladet.

"Ja, jeg kan bekræfte, at jeg er gået fra Naser. Jeg er flyttet fra vores hus på Frederiksberg, og jeg vil nu koncentrere mig om mine børn og mit job," siger den 44-årige journalist og forfatter til avisen.

Bente Dalsbæk havde i forvejen en søn og Naser Khader (K) en datter fra tidligere forhold, da de mødte hinanden. I 2004 kom deres fælles søn Hannibal til verden, og hele familien har til dagligt boet i et hus på Frederiksberg. Men det hus har nu fået mindst en beboer mindre.

"Vi mødtes under kulturnatten i 2003, men nu har jeg besluttet mig for at flytte fra ham," siger Bente Dalsbæk.

Da parret mødte hinanden, var Naser Khader folketingsmedlem for Det Radikale Venstre, og Bente Dalsbæk arbejdede som taleskriver for Folketingets formand Christian Mejdahl (V).

Efter at have haft jobbet som taleskriver i ti år, blev Bente Dalsbæk fyret under sin barselsorlov med Hannibal. Hun blev efterfølgende tilkendt erstatning for uberettiget fyring.