Politihelikopter måtte undvige UFO i Wales
Foto: Getty Images
Et udefinerbart flyvende objekt fløj havde direkte kurs mod en politihelikopter i Wales. Derefter satte helikopteren jagten i gang efter den mulige UFO.

Mandskabet på en politihelikopter i Wales fik sig noget af en forskrækkelse, da en flyvende tallerken havde kurs direkte imod den.

Det skete tæt på en militær base, og piloten nåede kun lige akkurat at undvige det, de tre mænd ombord på helikopteren er overbvist om, var en UFO. Det skriver Thesun.com.

Efter undvigelsen vendte politihelikopteren om for at følge efter den mærkværdige flyvende genstand, men helikopteren slap op for brændstof og måtte opgive jagten.

En kilde siger til avisen.

- De (tre mænd i helikopteren, red.) var overbevist om, at det var en UFO. Det lyder langt ude, men de ved, hvad de så.

- De er meget professionelle og ved, at folk vil gøre grin med dem, men de er sikre på, de så en UFO, siger kilden videre.

Men selvom den helikopter havde flere højteknologiske videokameraer installeret, lykkes det ingen af dem af fange den mærkelige, flyvende genstand, som besætningen er overbevist om, at de så.

South Wales Politi sagde i går:

- Vi kan bekræfte, at Air Support Unit en usædvanelig flyvende objekt. Det blev rapporteret til de relevante myndigheder.

 

 

faktaboks