Sandberg sigtet for to drabsforsøg
Brian Sandberg er sigtet for to drabsforsøg i København i efteråret 2009. Foto: Jens Nørgaard Larsen
Den fremtrædende Hells Angels-rocker Brian Sandberg bliver i dag stillet for en dommer og sigtet for to drabsforsøg i efteråret 2009.

Brian Sandberg er blevet sigtet for to drabsforsøg og han skal for en dommer i eftermiddag kl. 14.

Efter gårsdagens storstilede politiaktion blev den fremtrædende Hells Angels rocker i dag stillet for en dommer og sigtet for to drabsforsøg i København i efteråret 2009.

11 andre rockere og unge mænd med tilknytning til Hells Angels bliver også fremstillet i grundlovsforhør i dag. De fire andre personer, der bliver fremstillet i retten i dag, er alle unge mænd mellem 22 til 28 år, der angiveligt er medlemmer af støtteklubben AK81.

Antallet af anholdte er så højt, at politiet har set sig nødsaget til at dele fremstillingerne op mellem Dommervagtens ene sal på Politigården i København og Københavns Byrets to sale for at kunne nå at stille de anholdte for en dommer inden for 24 timer. Samtlige anholdte er sigtet for drabsforsøg.

Brian Sandberg sigtes både for at have skudt for at dræbe på internetcafeen Surf 'n Play i Rantzausgade på Nørrebro den 9. oktober sidste år og for at været direkte involveret i skudepisoden mod en kiosk på Skelbækgade. En mand blev her ramt af fire skud og måtte have det ene underben amputeret.

I alt 13 rockere blev anholdt i går, men en blev allerede fremstillet i går eftermiddag og varetægtsfængslet i 27 dage.