Saseline Sørensen har mistet sin bror
Saseline Sørensens bror tog sit eget liv. Foto: Henrik Freek
Sangerinden Saseline Sørensen har mistet sin 34-årige storebror Christian Sørensen. Han havde en depression.

Den danske sangerinde Saseline Sørensen har ifølge ugebladet Her og Nu mistet sin bror, den 34-årige Christian Sørensen.

"Min bror har været plaget af depressioner de sidste mange år, og han valgte at tage sit eget liv," fortæller Saseline Sørensen i et interview med Her og Nu.

Sangerindens bror tog sit eget liv ved at springe ud fra en elmast på Sjællandsbroen. Ifølge Saseline Sørensen havde familien forsøgt at hjælpe broren ud af hans depression, men forsøgene havde desværre været forgæves.

"Vi var på ingen måde forberedt på, at han ville tage sit eget liv. Vi havde for nylig en familiemiddag, og der tror jeg, at han på sin måde fik sagt farvel. Jeg er vist stadig i chok, og jeg kan ikke forstå, at han er væk. Vi var meget tætte, og han var det kærligste og klogeste menneske, man kan forestille sig."

Saseline bebrejder heller ikke brorens beslutning om at forlade denne verden.

"Vi taler meget om det, så vi ikke skal sidde og føle skyld. Vi må respektere, at Christian ville herfra. Han ville på ingen måde gøre os ondt. Der er mange, der mener, at selvmord er egoistisk, men sådan ser jeg det ikke i min brors tilfælde. Han kunne ikke mere," forklarer hun.

Saseline har netop udgivet en ny plade.

via Listen To News