Bendtsen taget i CV-fusk
Bendt Bendtsen er ikke helt så dygtig, som han har givet udtryk for. Foto: PR-foto
Først var der noget med en våbentransport, så var der de gratis jagtrejser. Nu er Bendt Bendtsen blev afsløret i at snyde med sit CV.

Er man handelsstudent, hvis man har taget to fag fra uddannelsen på aftenskole? Nej, siger skoledirektør. Ja, siger den tidligere økonomi- og erhvervsminister Bendt Bendtsen.

Siden 2001 har den konservative politiker, der nu er i EU, skrevet på sit CV, at han har en Højere Handelseksamen. Men han har aldrig været meldt til uddannelsen som handelsstudent. Han har blot taget to fag på aftenskole på Tietgenskolen i Odense.

"Hvis man kun har taget et enkeltfag på aftenskole, så har man ikke en højere handelseksamen, så har man udelukkende enkeltfag," siger skolens direktør, Peter Enevold, til B.T.

De konservatives pressetjeneste bekræfter overfor avisen, at oplysningerne i Bendtsens CV ikke stemmer helt overens med virkeligheden.

Oplysningen om Bendt Bendtsens påståede handelseksamen er både nævnt i Bendt Bendtsens CV hos både Folketinget, EU-parlamentet og Det Konservative Folkeparti.

Den tidligere formand for de konservative oplyser via sin sekretær i Bruxelles, at han ikke har lyst til at kommentere sagen.