Jønke afviser mediestunt om rockerborg
Jønke afviser mediestunt om rockerborg. Arkiv. Foto: LINNEMANN KRISTIAN / POLFOTO
Hells Angels står uforstående overfor politiets beskyldninger om, at Østerbro-afdeling er en and.

Helle Thorning og alle de andre prominente østerbroere har fået nye barske naboer.

Hells Angels fastslår, at de allerede har åbnet en ny afdeling på Østerbro i København.

Det siger rockerbandens talsmand, Jørn 'Jønke' Nielsen, efter politiet har fremført, at rockernes udmelding om en Østerbro-afdeling ligner et mediestunt.

"Afdelingen 'Copenhagen East' på Østerbro har eksisteret siden 23. juli 2009. Der er ikke tale om et mediestunt," skriver Jønke i en yderst kortfattet mail til Nyhedsbureauet Newspaq.

Dermed fortsætter mystikken om den nye HA-afdeling.

Det står fortsat uklart, om rockerne har fundet et tilholdssted og holder det hemmeligt. Eller om afdelingen i virkeligheden blot dækker over de mærker på vesten, som allerede er syet på med teksten 'CPH EAST'.

De spørgsmål besvarer Jønke ikke i sin mail. "Vi har ikke yderligere kommentarer," skriver han.

Det er også uvist, om mandagens skud mod Østerbro-afdelingens leder Brian Sandberg har haft en betydning for rockernes planer. "Kommer snart!", står der fortsat på hells-angels.dk om afdelingen 'Copenhagen East'.

Lederen af lokalpolitiet på Østerbro, Mogens Jensen, og leder af NEC (Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenter), Kim Kliver, var ellers ude i denne uge og sige, at politiet betragter rockernes udmelding om en afdeling i bydelen som et pr-stunt.

"Det her chapter (rockernes egen betegnelse for en afdeling, red.) er mest af alt slået op for at skabe opmærksomhed i pressen," lød det onsdag fra Kliver.

Newspaq har fredag igen talt med NEC-lederen, men han ønsker ikke at kommentere sagen yderligere.