Tingbjerg-præst mobbes for at være homo
Tingbjerg-præsten er homoseksuel og derfor skal han mobbes af de unge. (Foto: Foto: www.colourbox.com)
Unge i Tingbjerg chikanerer den forviste præst, Ulrich Vogel, fordi han er homoseksuel. Indenrigsministeren går nu ind i sagen.

De unge i Tingbjerg står nu frem og fortæller, hvorfor de gennem længere tid har chikaneret og udøvet hærværk mod bydelens præst.

Ifølge de unge er det fordi Ulrich Vogel er homoseksuel.

"Han er homoseksuel. Det har han stået og indrømmet foran os alle sammen. Når folk så spørger ind til om han er homo­seksuel og præst, bliver han irriteret og føler sig chikaneret," siger en af de unge, der kun ønsker at stå frem med fornavnet Mikkel, til TV 2.

I følge Mikkel viser præsten sig heller ikke selv fra sin bedste side, og råber efter indvandrere, når de går rundt i grupper.

"Det burde man ikke tro, at han gør, når han er præst, men det gør han faktisk. Han siger, at de er nogle ballademagere, og at de ikke kan opføre sig ordentligt, og de bare skulle ud af landet, og det kan man jo rent faktisk ikke tillade sig," siger Mikkel.

Indenrigsminister Karen Ellemann (V) går nu ind i sagen om chikanen af præsten.

"Det er jo fuldstændig uacceptabelt, at folk simpelthen ikke kan færdes trygt i det område, hvor de bor. Derfor er jeg da også rigtig glad for, at justitsministeren og jeg i sidste uge kom med udspillet ny start, der netop kommer med en række yderligere værktøjer til at bekæmpe ungdomskriminalitet," siger Karen Ellemann.

Ministeren har i dag bedt Københavns Kommune om en redegørelse i sagen.

via Listen To News