DF: Sig så undskyld, muslimer!
Islam har mange lig i listen, som de nu skal undskylde for, mener Dansk Folkeparti. Foto: www.colourbox.com
Dansk Folkeparti har aldrig været begejstret for islam. Nu kræver partiet en undskyldning for en række ting - såsom etnisk udrensning.

Dansk Folkeparti er særdeles træt af, at de islamiske lande bliver ved med at kræve en undskyldning for de omstridte Muhammed-tegninger.

Derfor retter partiet nu kanonen den anden vej og kræver en undskyldning fra muslimerne. Ifølge partiets socialordfører Martin Henriksen, så er det ikke så lidt, de skal undskylde for.

"Der er jo stening, der er piskning, der er sharia-lovgivningen. Der er mange af de problemer, vi ser i Danmark med nogle af de efterkommere og flygtninge, vi har taget imod. Og ikke bare i Danmark, men også i andre vestlige lande er der massive integrationsproblemer og problemer med kriminalitet," siger han til Newspaq.

"Og man kan også gå tilbage til de mere historiske ting, hvor der er lavet etniske udrensninger i islams navn," fortsætter Martin Henriksen.

Han begrunder kravet om en undskyldning med, at han gerne vil sætte tingene lidt i perspektiv. Politikeren finde det latterligt, at de islamiske lande kræver en undskyldning for Muhammed-tegningerne.

"Derfor spiller vi bolden over på den anden banehalvdel og siger, at de måske lige skulle får styr på tingene i deres egen baggård, før de begynder at klandre andre for ting og sager, som dybest set ikke er særlig alvorlige," siger Martin Henriksen.