Prut afslører eftersøgt forbryder
Foto: Towsonu2003/GNU Free Documentation License
En efterlyst mand er nu endelig blevet fundet, efter at han blev afsløret af en af sine egne prutter.

Fæl lugt fra tarmen betød enden for en efterlyst forbryders springtur. I tirsdag fandt Syd- og Sønderjyllands politi nemlig frem til den efterlyste mand.

Manden på 29 år var eftersøgt, fordi han ikke var mødt op til den afsoning for en række domme, som han skulle have påbegyndt den 2. december. Siden har han været på fri fod, og indtil i går har politiet ikke kunnet snuse sig frem til ham.

Men et tip ledte ordensmagten til en lejlighed i Haderslev, men heller ikke her var manden til at finde - i første omgang. Og politiet kunne meget vel være smuttet igen, hvis det da ikke lige var for den fæle lugt, der kom fra lejlighedens klædeskab.

"Det er nok spændingen, som har fået ham til at slippe en lille vind, og så kunne vi lugte os frem til manden, som havde gemt sig under en masse tøj i et klædeskab," siger Jens Peter Rudbeck til P4 Syd.

Ud over sin dårlige mave kan forbryderen nu ærgre sig over, at han ikke bare mødte op og tog sin straf i starten af december. Han skal nemlig kun afsone to måneder og ville for længst have været en fri mand.