HA: Skyderier er indvandrernes skyld
Hells Angels mener ikke, at de har ansvaret for de mange skyderier i København. Foto: Jens Dresling/POLFOTO / POLFOTO
Hells Angels udtaler, at rockerne har "sagt fra" i den verserende bandekonflikt, fordi de ikke længere vil finde sig i chikane og terror.

Det er de andres skyld. Det er hovedpointen i en udsendt erklæring fra Hells Angels, der fralægger sig ansvaret for de mange skyderier i København.

Konflikten i København er blevet voldsommere, fordi rockerne har følt sig chikaneret, skriver de ifølge Berlingske Tidende i erklæringen.

"At vi for længst har valgt at sige fra, og at vi ikke længere vil finde os i chikanerier og terror imod vore kære, har selvfølgelig været en medvirkende årsag til, at uroen er eskaleret," skriver Hells Angels.

Men ansvaret for den eskalerende konflikt ligget et andet sted.

"Andre og mere væsentlige årsager har været politipropaganda og samfundets berøringsangst over for den nævnte personkreds (indvandrerne, red.), skriver rockerne.

Samtidig advarer de Nørrebros beboere om at tro, at kvarteret bliver et bedre sted, hvis HA forlader det.

"Nørrebro er en jungle og et sted, hvor modsætninger for alvor mødes. Hvis nogen tror, at denne jungle vil blive lettere at færdes i uden Hells Angels MC's tilstedeværelse, så er de naive ud over alle grænser," lyder det i erklæringen.