84-årige Jette var kørelærer i 50 år og har ni tatoveringer: Nu stiller hun op til valg
"Der skal være bedre parkerings-forhold for de handicappede. Det har altid knebet lidt med at få det til at hænge sammen her i Hillerød" Foto: Privat
Hun vil arbejde for de handicappedes forhold i Hillerød.

Man skal sige ja til livet og de udfordringer, det bringer med sig.

Sådan lyder livsfilosofien, som 84-årige Jette Randløv Hjort hele sit liv har levet efter. Nu stiller hun op til kommunalvalget i nordsjællandske Hillerød til efteråret for Venstre.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Hvis man bliver ved med at sige nej, så er der til sidst ingen, der spørger efter en, sagde min far altid. Det handler dybest set om at sige ja til livet, siger Jette Randløv Hjort, der gennem næsten 50 år været kørelærer i Hillerød.

Og til Avisen.dk forklarer Jette Randløv Hjort, at hun elsker Hillerød og vil arbejde for alle byens borgere. Der er dog særligt to grupper, hun vil gøre noget ekstra for.

- De handicappede og de unge. Der skal være bedre parkerings-forhold for de handicappede. Det har altid knebet lidt med at få det til at hænge sammen her i Hillerød. Jeg synes også, der skal være flere muligheder til gavn for de handicappede, siger Jette Randløv Hjort til Avisen.dk.

Tatoveret som 80-årig

Det er ikke fremmed for den garvede kørelærer at prøve noget nyt. Som 80-årig fik hun pludselig lyst til at få en tatovering.

Nu fire år senere har hun mere end ni forskellige tatoveringer, der fortæller hendes livshistorie. Familiemedlemmer fra hendes egne bedsteforældre til hendes børnebørn er symboliseret forskellige steder på kroppen.

- Jeg havde aldrig drømt om, at det skulle udvikle sig, men pludselig får man en tanke om, at man også skal have det og det, siger Jette Randløv Hjort til Frederiksborg Amts Avis.

Herunder kan du se nogle af tatoveringerne:

Foto: Privat

Foto: Privat