48-årig mand død - krydsede banelegemet
48-årig mand blev hårdt kvæstet i togulykke i Svebølle mandag. Han afgik ved døden i løbet af aftenen.
En 48-årig mand er død, efter at han mandag aften blev påkørt af toget i Svebølle. Politiet betegner sagen som en ulykke. Arkivfoto.
En 48-årig mand er død, efter at han mandag aften blev påkørt af toget i Svebølle. Politiet betegner sagen som en ulykke. Arkivfoto. Foto: Colourbox.dk/Colourbox

Lægerne på Rigshospitalets Traumecenter formåede ikke at redde livet på en 48-årig mand, som mandag aften blev bragt ind med svære kvæstelser, efter at han var blevet påkørt af et tog i Vestsjælland.

Tirsdag oplyser Midt- og Vestsjællands Politi, at manden afgik ved døden på hospitalet i løbet af mandag aften.

Det var på Svebølle station kort efter klokken 18 mandag aften, at ulykken indtraf.

Her krydsede den 48-årige ifølge politiet banelegemet ved en overgang. Tilsyneladende bemærkede manden ikke, at et tog med lav hastighed var ved at køre til perron.

Politiets beskrivelse af hændelsesforløbet bygger på afhøringer af lokomotivføreren og vidner til ulykken.

Det langsomtkørende tog ramte den 48-årige mand, som pådrog sig alvorlige kvæstelser. Men manden var i live, da han kort efter påkørslen blev frigjort og efterfølgende bragt til Rigshospitalet.

Den dræbte er en 48-årig lokal mand fra Svebølle. Politiet oplyser, at mandens pårørende er blevet underrettet.

Havarikommissionen er nu blevet inddraget i sagen med henblik på at foretage en nærmere undersøgelse af omstændighederne ved ulykken.

Politiet oplyser, at der rutinemæssigt er blevet udtaget en blodprøve fra manden. Prøven skal afsløre, hvorvidt manden har været påvirket af alkohol.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.