3F-formand med blodprop i lungerne: Kunne ikke være bekendt at ringe til lægen

3F-formanden Linda Nielsen kunne ikke få sig selv til at ringe til lægevagten. (Foto: Foto: Pressefoto/Socialdemokratiet)

Blodpropper i lungerne punkterede foreløbigt 3F-formand og socialdemokratisk byrådsmedlems valgkamp

3F-formand Linda Nielsen stiller op for Socialdemokratiet i Ringkøbing-Skjern Kommune, men har måttet tage en ufrivillig pause fra valgkampen. For tre uger siden blev hun nemlig ramt af flere blodpropper i lungerne.

- Det er nok ikke helt gået op for mig, hvor alvorligt det var. Jeg overvejede at ringe til vagtlægen og fandt også nummeret på min mobiltelefon, men jeg syntes ikke, at jeg kunne være bekendt at ringe, når klokken var tre, så jeg ventede, siger hun til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Tilbage efter tre ugers pause

Linda Nielsen havde gennem længere tid følt sig forpustet, når hun bevægede sig rundt, men troede at det ville gå over af sig selv. Siden, hun blev sendt til ufrivillig tælling, har hun holdt tre ugers pause fra politik og forventes tilbage på mandag.

- Jeg synes, jeg er klar igen. Jeg er jo ikke sådan én, der går til lægen, og jeg har kun haft en enkelt sygedag, siden jeg blev ansat i 3F i 2005, men det er sidste gang, jeg venter med at gå til læge, hvis jeg kan mærke, at der er noget galt. Jeg har fået en fantastisk behandling i sygehusvæsnet, siger Linda Nielsen til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.