38-årige Buffon tager to år mere hos Den Gamle Dame

Sport
Juventus' målmand Gianluigi Buffon har sat sin underskrift på en ny toårig kontrakt med det italienske mesterhold. (Foto: Foto: Andrea Di Marco/AP)

Den levende målmandslegende Gianluigi Buffon vil være 40 år, når hans nye kontrakt med Juventus udløber.

Fodboldmålmænd holder som regel lidt længere end markspillere, men det er alligevel de færreste målmænd, som i en alder af 38 år kan matche Gianluigi Buffons præstationer i Juventus-målet.

Og Buffon er slet ikke færdig endnu.

Onsdag meddeler Juventus på sin hjemmeside, at Buffon har sat sin underskrift på en ny kontrakt, som binder ham til klubben frem til sommeren 2018. Til den tid vil Buffon være 40 år.

Samtidig har også den 35-årige forsvarsspiller Andrea Barzagli forlænget sin aftale frem til 2018. Både han og Buffon var en del af det italienske landshold, som i 2006 blev verdensmester.

Buffon har været ufravigeligt førstevalg i målet hos Juventus, siden han i 2001 kom til fra Parma, og han er også stadig førstevalg på det italienske landshold.

Den levende målmandslegende har også i denne sæson vist storspil for Juventus. Holdet har allerede sikret sig mesterskabet trods en forfærdelig start på sæsonen, og man nåede kvartfinalen i Champions League, hvor Bayern München blev stopklods.

I sidste uge forlængede Juventus' cheftræner, Massimiliano Allegri, også sin kontrakt med to år.

/ritzau/