3 grunde til, at mænd elsker frækt undertøj
Derfor er mænd vilde med blonder...

Hvis det stod til det mandlige køn, ville det nok være meget sandsynligt, at en kvindes garderobe skulle indeholde en stor del lingeri – smukke blonder, matchende sæt og forførende hofteholdere. Men hvad er det lige, der gør, at de kære mænd er så vilde med det frække undertøj? Læs med her og få svaret.

I samarbejde med Mathilde Mackowski fra Sinful.dk kommer her 3 forklaringer på, hvorfor det betyder noget for mænd, hvilket lingeri kvinder ifører sig.

1. Mænd er mere visuelt anlagte end kvinder

En videnskabelig undersøgelse har kunnet konkludere, at mænd og kvinders hjerner reagerer forskelligt på visuelle stimuli.

I denne undersøgelse analyserede forskerne hjerneaktiviteten hos de medvirkende mænd og kvinder, efter de havde set forskellige klip af seksuelle og sociale interaktioner i 30 minutter.

Resultaterne af denne analyse viste, at mændene oplevede en højere hjerneaktivitet end kvinderne i amygdala, som er en del af menneskehjernen, der bearbejder følelser og motivation.

Dette udsagn kan være med til at forklare mændenes fascination af lingeri. Når de ser deres kvindelige partner iført det frække undertøj, stimulerer det nemlig deres visuelle sans og udløser dermed en følelsesmæssig reaktion i mændenes hjerner.

2. For mænd er lingeri lig med sex

På baggrund af et eksperiment med rotter, har et andet videnskabeligt studie konkluderet, at mænd har lært at associere det frække undertøj med sex.

I dette eksperiment lod forskerne en gruppe seksuelt uerfarne hanrotter parre sig med hunrotter, som var iført en specialdesignet jakke.

Efterfølgende fik hanrotterne muligheden for at vælge mellem nogle forskellige hunrotter, hvor nogle var nøgne, mens andre var iført den tidligere nævnte jakke. Her så forskerne, at hanrotterne konsekvent valgte at parre sig med de hunner, der havde jakken på.

Forskerholdet analyserede desuden hanrotternes hjerner, hvor de så en øget aktivitet i lystcenteret hos de hanrotter, der havde parret de udklædte hunner sammenlignet med dem, der havde haft en nøgen partner.

Forskerne bag eksperimentet mener, at dette kan overføres til mennesker, da mænd ligesom rotterne har erfaret, at lingeri er lig med sex og øget nydelse.

3. Det får manden til at føle sig speciel

Ifølge mændene selv, føler de sig som noget særligt, når du som kvinde poserer for dem i et sæt frækt undertøj.

”Når kvinden køber et sæt lingeri, ser manden det som et tegn på, at hun gerne vil imponere ham, hvilket får ham til at føle sig speciel”, mener eksperter på området.

Sådan klæder du dig på til sex

Ifølge Ekspert i sexlegetøj og stifter af webshoppen Sinful.dk, Mathilde Mackowski, er det frække undertøj en god ingrediens til at krydre hverdagens sexliv op med:

”Et sæt frækt lingeri kan få en almindelig hverdagsaften til at skille sig ud fra mængden, da manden vil betragte det som en gave at få lov til at pakke sin kvinde ud af det frække undertøj” siger Mathilde Mackowski.

Mathilde Mackowski fortsætter:

”Derudover kan det være et rigtig godt supplement i forhold til rollespil, hvor kvinden kan klæde sig lidt ekstra ud, og dermed sætte gang i en fælles fantasi med sin partner”.

Hos Sinful.dk kan du udforske det store udvalg af lingeri, hvor du kan få alt fra et elegant bikinisæt til et frækt kostume til rollespil.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.