18-årig pige stukket ihjel i park

18-årige Tessa Majors var kun lige begyndt på universitetet i sommer. (Foto: Tessa Major-familien/Privat)

Et frygteligt og meningsløst rovmord har rystet New York.

Det er ellers en storby, som er vant til kriminalitet og mord, men drabet på den kun 18-årige universitetsstuderende Tessa Majors har alligevel vakt stor opsigt og furore i millionbyen.

Mordet foregik nemlig i den ellers sikre universitets-park Monringside Park tæt på hendes skole. Og det var et utroligt blodigt mord. Hun blev overfaldet af flere drenge klokken 19 torsdag aften. De ville røve hendes pung og mobiltelefon, og under røveriet trækker en ung dreng en kniv og stikker hende flere gange.

Den 18-årige pige vaklede dødeligt såret ud af parken og faldt om på gaden, hvor hun hurtigt blev tilset af forbipasserende – men trods førstehjælp og en ambulance, som var tæt på stedet, blev Tessa Majors erklæret død på hospitalet.

Politiet har indtil videre arresteret en kun 13-årig dreng og sigtet ham for mordet og leder stadig efter to andre mistænkte.

– Vi er fuldstændig ødelagte over tabet af vores dejlige og dygtige Tess. Men vi er også taknemmelige for den massive støtte og opmærksomhed, vi har modtaget fra hele landet, udtaler familien.