Spritnyt: Komiker sætter sommerhuset til salg
Selvom Amin Jensens sommerhus er bygget i indeværende år, så er det sat til salg og på Facebook skriver entertaineren blandt andet: "Vi sælger vores dejlige sommerhus i Kulhuse". Foto: Ejendomsmæglergruppen
Amin Jensens sommerhus er færdigbygget i 2019, men er netop sat til salg.

Det er ved at være den tid på året, hvor mange danskere hiver teltpløkkerne op, pakker familien og rykker ud i sommerhusene rundt omkring i landet.

Det er umiddelbart ikke det, der er planen for den folkekære stand-up komiker og tv-vært, Amin Jensen. Han har nemlig sat sit nybyggede sommerhus i Nordsjælland til salg, skriver Boliga.dk.

Det 144 kvadratmeter store hus ligger i færgebyen, Kulhuse, i toppen af Hornsherred med omkring 100 meter til vandet og en udbudspris på 1.699.000 kroner.

For det får man en bolig, ifølge Ejendomsmæglergruppen, der fremstår nærmest som et helårshus med gulvvarme i alle rum.

Meget sommerhus for pengene

Amin Jensens sommerhus er udbudt til salg for lige omkring 11.800 kroner pr. kvadratmeter, hvilket stort rammer plet på gennemsnittet for området.

I Jægerspris - som er det postdistrikt, Kulhuse tilhører - blev sommerhusene i gennemsnit solgt til en kvadratmeterpris på lige over 11.200 kroner i årets første kvartal. Det viser tal fra Boliga.dk.

Generelt ligger området i den billigere ende: Til sammenligning er Hornbæk, blot 50 kilometer væk, indehaver af landets højeste sommerhuspriser.

Her blev ferieboligerne solgt til over 30.300 kroner pr. kvadratmeter - altså over dobbelt så højt som gennemsnittet i Kulhuse.

Amin Jensen er nok særligt kendt for sin tid som vært på "Hit med Sangen" og stand-up showene "Stort og Blæs på DK". Derudover har han også udgivet flere plader.

Se Amin Jensens nybyggede sommerhus her

*Boliga har opgjort de gennemsnitlige salgskvadratmeterpriser for fritidsboliger solgt i første kvartal 2019 fordelt på postdistrikter.

 

via Listen To News