Mystisk sag om golfbolde - 19-årig har tilstået
Den 19-årige kastede blandt andet golfbolde mod biler. (Foto: Foto: Jopwell/Pexels)
19-årig har lidt svært ved at huske flere af de mange sager, hvor han er sigtet for at kaste golfbolde efter blandt andet folk på gaden.

En 19-årig mands mystiske hærgen med golfbolde kastet fra en bil koster ham nu en stribe sigtelser.

Den 19-årige er sigtet for otte tilfælde af hærværk på biler, bilruder og et busskur. Og så er han sigtet for tyveri af en traktor fra en golfbane.

Dertil kommer en sigtelse for vold.

- Der er en sag om cyklist, der bliver ramt af en golfbold i forbifarten. Den har vi takseret som vold. Og tilsvarende er der en anden cyklist, som ikke er blevet ramt, men er blevet kastet efter. Den har vi takseret som forsøg på vold, siger Casper Andersen, politikommissær ved Sydsjællands og Lolland-Falster Politi, til TV 2 Øst.

Politikommissæren oplyser desuden, at der er nogle af sagerne, som den 19-årige har lidt svært ved at huske, men som hovedregel har han erkendt at han er gerningsmanden.

Den 19-åriges kasten med golfbolde er sket i Nanskov og omegn. Og det var vidner fra området, som i sidste ende fik politiet på sporet af den 19-årige.

Den 19-årige meldte sig selv på politistationen i Nakskov, da han blev klar over at politiet ledte efter ham, skriver tv-stationen.

Det er endnu uklart, hvorfor den 19-årige har kastet med golfboldene, men kådhed er politikommissær Casper Andersens bedste bud.

Han vurderer samtidig, at trods den alen lange og alvorlige række sigtelser, så slipper den 19-årige nok for fængsel. Han vil formentlig få en bødestraf eller en betinget straf.

Udover den 19-årige overvejer politiet om føreren af bilen og en anden passager skal sigtes for medvirken.

via Listen To News