Kæmpe pengefund i maskine: Stor mystik om ejer
Et sekscifret pengebeløb blev fundet i en skrottet husholdningsmaskine. Politiet har endnu ikke fra ejeren. Foto: Jumpstory
Politiet har fået flere henvendelser om de mange penge, der blev fundet i en skrottet husholdningsmaskine.Men de har endnu ikke hørt fra den rette ejermand.

Et større pengebeløb befinder sig lige nu på Kalundborg Politistation. Beløbet er sekscifret, mens ejeren er et mysterium.

De mange penge er fundet i noget så usædvanligt som en skrottet husholdningsmaskine.

Maskinen var stillet i en container på Kalundborg Genbrugsplads på Asnæsvej. Det var frivillige fra genbrugsorganisationen Spildopmagerne, som opdagede formuen i slutningen af februar.

Flere borgere har henvendt sig til politiet med budskabet om, at pengene kunne være deres, men kontanterne er stadig i politiets varetægt.

- Der er nogle, der har henvendt sig og sagt, de har afleveret noget på genbrugspladsen, men det har ikke været de rigtige, fortæller Martin Bjerregaard fra Midt og Vestsjællands Politi til TV 2 ØST.

I Store Heddinge på Østsjælland skete der noget lignende i starten af januar, hvor personalet i en af Folkekirkens Nødhjælps genbrugsbutikker fandt et femcifret pengebeløb i en pose med tøj.

Indtil videre er det ikke lykkes at finde frem til ejeren af disse penge, og politiet oplyser, at man kan få udleveret beløbet, hvis man kan give en præcis beskrivelse af de ting, der lå i den pose, hvor kontanterne blev fundet.

- Det er meget pudsigt, at vi som politikreds har to sager næsten samtidig. Det har jeg da aldrig i mine 35 år i politiet været udsat for, siger Martin Bjerregaard.

 

via Listen To News