Restaurant lukker: Vi kan ikke skaffe personale!
Arkivfoto. Foto: Shutterstock / Ritzau Scanpix
- Vi har lavet opslag, vi har været til samtaler med Jobcentret, og vi har prøvet med folk i arbejdsprøvning, siger indehaverne bag spistestedet, der nu er sat til salg.

Restauranten er lukket, da vi ikke kan skaffe kvalificeret arbejdskraft.

Sådan lyder budskabet fra ægteparret bag restauranten Lam's Køkken i Bredballe ved Vejle.

Cindy og Simon Lam driver to spisesteder i byen, hvor de lokale i de seneste par uger er gået forgæves, når de ville købe et måltid fra det tre år gamle spisested i Bredballe Center.

Parret, der også driver take away-stedet Kina Grill i Skovgade i Vejle, satte tilbage i december en seddel på døren til restauranten. De skrev, at Lam's Køkken var lukket på grund af julefrie, men nu afslører en ny seddel, at butikken er sat til salg.

Cindy Lam fortæller til Vejle Amts Folkeblad, at manglen på personale er årsag til beslutningen.

- Vi har forsøgt i fire måneder at få personale. Vi har lavet opslag, vi har været til samtaler med Jobcentret, og vi har prøvet med folk i arbejdsprøvning. Men nogle synes, det er for kedeligt et arbejde, andre synes det er for hårdt, mens nogle har haft dårlig ryg eller ben, siger Cindy Lam.

Parret åbnede for tre år siden restauranten, og har selv investeret et større beløb i køkkenet og inventar. Nu forsøger de at sælge lejemålet og og inventar, og flere personer har vist interesse for at overtage stedet, lyder det fra ægteparret.

via Listen To News