Zlatan får selskab af Marcus Berg i Sveriges angreb

Sveriges angrebsduo mod Danmark har samlet 67 landskampsmål på samvittigheden.
Zlatan Ibrahimovic har ikke scoret mod Danmark for det svenske landshold. Lørdag får han muligheden igen.
Zlatan Ibrahimovic har ikke scoret mod Danmark for det svenske landshold. Lørdag får han muligheden igen. Foto: JENS DRESLING/POLFOTO

Det svenske fodboldlandshold stiller op helt som forventet i lørdagens playoffkamp mod Danmark i Stockholm.

Det betyder blandt andet, at det er Panathinaikos-angriberen Marcus Berg, som sammen med superstjernen Zlatan Ibrahimovic skal udgøre Sveriges angrebsduo.

Berg har scoret otte mål i 33 landskampe siden debuten i 2008.

I en grafisk opstilling ligger Berg og Zlatan på linje som angriberduo i 4-4-2-opstillingen, men svenske medier har spekuleret i, at Zlatan Ibrahimovic vil søge længere ned i banen for at agere spilstation.

Ingen af de to svenske angribere har scoret mod Danmark i en A-landskamp, men tilsammen har duoen lavet 67 landskampsmål.

I Sveriges forsvarskæde er der som ventet blevet plads til FCK-spilleren Mikael Antonsson. Han skal gøre udgøre en midtstopperduo med den fysisk stærke Andreas Granqvist.

Sveriges startopstilling ser ud som følger (4-4-2):

Andreas Isaksson - Mikael Lustig, Andreas Granqvist, Mikael Antonsson, Martin Olsson - Jimmy Durmaz, Oscar Lewicki, Kim Källström, Emil Forsberg - Zlatan Ibrahimovic, Marcus Berg.

Hvis enten den centrale midtbanespiller Kim Källström eller Zlatan Ibrahimovic tilrager sig et gult kort under lørdagens kamp, kan spillerne spare turen til København, da de i så fald får karantæne.

Opgøret begynder klokken 20.45 på Friends Arena.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.