Zanka, Poulsen og Delaney starter inde mod Montenegro

Der er tre ændringer i Åge Hareides startellever, når landsholdet klokken 20.45 møder Montenegro.

Landstræner Åge Hareide har tre ændringer i startopstillingen til tirsdagens VM-kvalifikationskamp mod Montenegro.

I forhold til lørdagens 2-3-nederlag til Polen i Warszawa er formstærke Yussuf Poulsen med i angrebet i stedet for Nicolai Jørgensen.

Den 22-årige RB Leipzig-spiller erstattede også Jørgensen i weekenden, da han blev sendt på banen fra anden halvlegs start og skabte en del uro i det polske forsvar ved reduceringen til 1-3. Senere gjorde Yussuf Poulsen det til 2-3.

På midtbanen rokerer Hareide også rundt, da han har fundet plads til FC Københavns Thomas Delaney. FCK-anføreren erstatter klubkollegaen William Kvist i det danske motorrum.

Den måske mest overraskende ændring er i forsvaret, hvor Mathias "Zanka" Jørgensen fra FCK har fået plads i stedet for Mönchengladbach-spilleren Jannik Vestergaard.

Jannik Vestergaard begik et straffespark i Warszawa og var generelt ikke alt for overbevisende mod Polen.

Montenegro stiller op i en 4-4-2-formation med holdets største profil, Inter-spilleren Stevan Jovetic, i angrebet. I forsvaret har montenegrinerne Stefan Savic fra Atlético Madrid med til København.

Det forventes, at gæsterne vil stå langt tilbage på banen og satse på giftige kontraangreb - nøjagtig ligesom Polen.

Danmark har indledt VM-kvalifikationen med en sejr over Armenien og et nederlag i Polen. Hvis landsholdet skal have en realistisk chance for at nå VM-slutrunden i Rusland om to år, er kravet en sejr over Montenegro.

Gæsterne har indledt kvalifikationen med uafgjort i Rumænien og i weekenden blev Kasakhstan banket med 5-0.

Tirsdagens opgør fløjtes i gang klokken 20.45.

Danmarks startopstilling ser ud som følger (3-5-2): Kasper Schmeichel - Simon Kjær, Andreas Christensen, Mathias "Zanka" Jørgensen - Peter Ankersen, Pierre-Emile Højbjerg, Christian Eriksen, Thomas Delaney, Riza Durmisi - Viktor Fischer, Yussuf Poulsen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.