Zangenberg svinger skovlen

Tv-værtinden og skuespillerinden Julie Zangenberg var trukket i smil og joggingtøj, da sneen skulle ryddes af vejen.
Julie Zangenberg er ikke bleg for selv at rydde sne foran sin hoveddør.
Julie Zangenberg er ikke bleg for selv at rydde sne foran sin hoveddør. Foto: OLUFSON JONAS/free

Når sneen lige så stille drysser ned og lander permanent på de iskolde fortove, er det med at brygge en stærk kop kaffe og trække i den store vinterjakke, for vejene skal være ryddet inden klokken 07 om morgenen.

Det gælder også for Julie Zangenberg, der har været ude med den helt store sneskovl og fjerne de permanente fnug. Men det hårde arbejde tager den 26-årige tv-vært og skuespillerinde med et legende let smil, viser hun på sin Instagram-profil.

- I ringer bare, skriver en overskudsagtig Zangenberg til det storsmilende billede af sig selv i joggingtøj med sneskovlen i hånden.

Det har fået mange af hendes Instagram-følgere til at spørge om Zangenbergs hjælp og telefonnummer, så de også kan få fjernet snetæpperne landet over.

Julie Zangenberg kan i øjeblikket ses under varmere himmelstrøg på TV3, hvor hun er vært på nøgendating-programmet "Adam & Eva". Derudover har hun den seneste tid færdiggjort den nye sæson af vampyr science fiction-serien "Heartless," som bliver sendt senere i år på Kanal 5.

Se billedet af den sneryddende Julie Zangenberg her

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.