X Factor-dommer forladt af makker: Hit-magere går hver til sit

Jeg elsker min homeboy af hele mit hjerte og er dybt taknemmelig over vores tid sammen, skriver Chief 1 på Facebook om sin nu tidligere makker, Remee.
Chief 1 og Remees veje skilles. Ikke som venner, men som musikalsk makkerpar i selskabet RE:A:CH.
Chief 1 og Remees veje skilles. Ikke som venner, men som musikalsk makkerpar i selskabet RE:A:CH. Foto: Scanpix/arkiv

En af Danmarks mest succesfulde musikmagere, Chief 1, vil gå nye og egne veje, og det sker helt uden dramatik.

Det fortæller Chief 1 selv på Facebook i et opslag, hvor han offentliggør, at det nu er slut med makkerskabet med X Factor-dommer Remee.

Chief 1, som lyder det borgerlige navn, Lars Pedersen, skriver blandt andet:

- Enden på samarbejdet er foregået helt uden drama eller negative følelser, tværtimod jeg elsker min homeboy af hele mit hjerte og er dybt taknemmelig over vores tid sammen. Vores venskab eller samarbejde er bestemt ikke forbi, men fortsætter nu med andre muligheder end lige Reach. Vi har oplevet mange store og fantastiske eventyr, har signet og fundet store kæmpe talenter, mange som, som uden tvivl, vil ha en lysende fremtid i dansk musik fremover.

Den nu 46-årige hitproducer og Remee har indtil nu sammen haft pladeselskabet RE:A:CH, som blandt andet har L.I.G.A. i stalden, og kan sammen notere successer som melodigrandprix-vindersangen "Should've Known Better" med Soluna Samay og L.I.G.A-nummeret "Skylder dig ik' noget".

Hvad Chief 1 vil kaste sig over har han endnu ikke afklaret:

- Lige nu skal jeg summe, vende sider i mit hoved baseret på denne snart 29 års erfaring i musikbranchen jeg besidder, mange åbne døre og ligeså mange døre der skal lukkes indtil jeg finder døren der skal tage mig til næste level i Chief 1-gamet. Der er stadig meget liv, energi og ikke mindst et kæmpe bankende hjerte for musikken, de kommende talenter, sangen, produktionerne, mentor-shippet og nu ikke mindst ... min egen musik. Livet er en stor og spændende bog og for mig er det nu tid til at åbne et nyt kapitel, skriver han i Facebook-opslaget. 

Chief 1 har på cv'et prominente navne som Kim Larsen & Kjukken, Smokie, Outlandish, Big Fat Snake, Johnny Madsen og Michael Learns To Rock.

 
Makkerparret Remee og Chief 1 da Soluna Samay vandt  Dansk Melodi Grand Prix 2012 i Gigantium Aalborg i januar 2012. Foto: Scanpix/arkiv

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.