X Factor-darling scorer paradise-babe: Se det nye hotte kendis-par

Den 43-årige Frank Clifforth fra duoen Clifforth & Hein er kærester med 21-årige Julie Carole, som mest er kendt fra sin optræden i Paradise Hotel.
- Hvis Bruce Willis og Vin Diesel havde fået et barn sammen, så havde det sgu nok været sådan en som ham, tænkte Paradise-baben, Julie Carole, da hun så Frank Clifforth i X Factor. I dag er de to kærester.
- Hvis Bruce Willis og Vin Diesel havde fået et barn sammen, så havde det sgu nok været sådan en som ham, tænkte Paradise-baben, Julie Carole, da hun så Frank Clifforth i X Factor. I dag er de to kærester. Foto: Scanpix/arkiv

Frank Clifforth fra X Factor-duoen Clifforth & Hein har scoret Paradise-baben Julie Carole.

Det fortæller det nybagte par på de sociale medier. Her har Frank Clifforth lagt et billede på Facebook og kalder Julie Carole "min baby".

Det bifalder hans følgere med masser af tilkendegivelser, mens makkeren Torben Hein skriver "Tillykke med kærligheden i to".

Det var Julie Carole, som en fredag aften hjemme i sofaen blev forelsket i Frank Clifforth. Det fortæller hun på sin blog, hvor du også kan se et billede af de to turtelduer.

Hun sendte ham en selfie via Snapchat og så var forbindelsen skabt.

- Jeg så Frank for første gang i X Factor. Ikke at jeg faktisk normalt ser det program, men i år hvor jeg tilfældigvis havde en fredag aften fri og ikke andet på programmet, tændte jeg for DR og så en meget attraktiv skaldet mand på skærmen (NEJ, ikke Blachmann). “Nam” tænkte jeg. Hvis Bruce Willis og Vin Diesel havde fået et barn sammen, så havde det sgu nok været sådan en som ham, skriver Julie Carole på sin blog.

Da hun så, at Frank Clifforth også er et følsomt og kærligt menneske, var hun solgt på stedet, fortsætter Julie Carole, inden hun kalder den skaldede X Factor darling for en mandlig udgave af sig selv.

Julie Carole fortæller, at parret en måned senere mødtes første gang og kunne snakke om alt mellem himmel og jord. De fandt blandt andet ud af, at de har mange ting til fælles.

- Vi bestemte fra start af at vi ville have et solidt fundament i vores forhold før vi ville dele vores historie med offentligheden, og det fundament føler vi nu, at vi har, skriver Julie på sin blog.

Aldersforskel på 22 år

Frank fra Clifforth & Hein blev kendt, da han og Torben Hein kom med i den seneste udgave af X Factor. Duoen var med fem liveshows, før de røg ud.

43-årige Frank Clifforth er tidligere kriminel og uddannet pædagog. Han bor i Fredericia og har datteren Shine på tre år fra et tidligere forhold.

Julie Carole er blot 21 år og dermed 22 år yngre end sin nye kæreste. Hun kommer fra Odense. Hun forsøger at få et internationalt gennembrud som model og har tidligere været side 9-pige i Ekstra Bladet. Hun var med i den seneste udgave af Paradise Hotel og har deltaget i en bikini-konkurrence i Los angeles i USA, skriver Ugeavisen Odense.

I slutningen af april meldte Julie Carole offentligt ud, at hun ville lade sig sterilisere.

Sådan lod Julie Carole nyheden om sit forhold til Frank Clifforth sive ud via Instagram:

Afslører min kæreste på bloggen nu 😍🙈 www.juliecarole.dk

A photo posted by Julie Carole 💛👑🇩🇰 (@juliecaroleofficial) on

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.