'X Factor': Alle kysser med alle

Det betyder åbenbart ikke det store, hvem der kysser på hvem, når nuværende og tidligere deltagere i 'X Factor' fester sammen – heller ikke, hvis en dommer kysser med en ung pige.
Lina Rafn og Jasmin i den røde dragt har udviklet et meget tæt forhold
Lina Rafn og Jasmin i den røde dragt har udviklet et meget tæt forhold Scanpix

Det er dommerpanelets blonde input, der har været på spil – selveste Lina Rafn har en sen nettetime kysset med sidste års deltager Jasmin Dahl, og det indrømmer de begge overfor HER&NU.

MEN pointerer de begge, det betyder altså ikke det store, for alle kyssede med alle den aften.

LÆS OGSÅ: Jennifer Aniston afslører sit hår-trick

Kyssesyge festaber

Kysseriet fandt, ifølge ugebladet, sted til en åbningsfest på den nye natklub ”Klostret”, som Lina Rafn ejer med sin Infernal-makker Paw Lagermann.

Flere gæster fortæller, at den 38-årige dommer og den 16-årig Jasmin delte op til flere hede kys den aften … råsnavede påstod visse. Og det er der altså ikke noget særligt i, fortæller Lina Rafn efterfølgende:

- Alle kyssede hinanden den aften. Råsnavede er at overdrive, siger hun til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Skal I holde en pause i forholdet eller ej?

Og ja hvor herrer bevares … lidt kys skader jo ikke.

Faktisk kysser de fleste med hinanden, fortæller også Jasmin, der efter den aften ironisk nok har lagt sig med intet mindre end en omgang kyssesyge.

Selvom den unge sanger har været sygemeldt fra sin 10. klasse, så kan hun godt bekræfte, at hun og Lina har delt lidt uskyldige kys:

- Hvem har sagt det? Jo, det er rigtigt, men det ved jeg da ikke, om jeg har lyst til at udtale mig om. Hun var fuld, jeg var fuld, og kysse gør alle vel, når man er fuld og går i byen. Jeg kysser tit med mine venner.

LÆS OGSÅ: Kradser dit håndklæde? Sådan forbliver det blødt

Det er åbenbart ikke spor unormalt, at der bliver delt skønne kys til de mange X Factor fester … jamen sådan en fest vil vi da gerne inviteres til!

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.