Wozniacki efter finalenederlag: Havde alle muligheder

Caroline Wozniacki ærgrede sig over, at hun ikke formåede at serve finalesejren hjem mod Angelique Kerber.
Caroline Wozniacki spillede en god turnering i Stuttgart, men måtte se sig slået i finalen af Angelique Kerber.
Caroline Wozniacki spillede en god turnering i Stuttgart, men måtte se sig slået i finalen af Angelique Kerber. Foto: Michael Probst/AP

5-3-føring i afgørende sæt og foran med 30-15 i egen serv.

Caroline Wozniacki var bare to point fra at kunne fejre karrierens 24. WTA-titel, men hun måtte se sig slået af tyske Angelique Kerber i grusfinalen i Stuttgart med 6-3, 1-6, 5-7.

Danskeren ærgrede sig over de manglende små marginaler.

- Det er de små ting, der gjorde udslaget. Jeg havde 5-3 i tredje sæt og alle muligheder for at lukke kampen. Men Angelique tog chancen og spillede rigtig godt, siger Wozniacki efter kampen ifølge eb.dk.

Wozniacki, der ikke har vundet en grusturnering siden 2011, har ellers spillet fremragende på det røde underlag i Tyskland, hvor hun i semifinalen slog verdens nummer tre, Simona Halep fra Rumænien.

Allerede i sæsonens første grusturnering ser Wozniacki ud til at have fået værdi ud af samarbejdet med den spanske legende Arantxa Sanchez-Vicario.

Men danskeren manglede det sidste mod Kerber, der nu har vundet sine to første grusturneringer i 2015.

- Det er altid en god fornemmelse at komme sådan fra start på et nyt underlag. Jeg har spillet godt i denne uge, og jeg får forhåbentlig lov til at krydse klinger med hende (Kerber, red.) i den nærmeste tid, siger Wozniacki.

Næste store grusudfordring er ved Madrid Open, der begynder 2. maj.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.