Wozniacki dumper tilbage på verdensranglisten

Trods semifinale i Wuhan Open er Caroline Wozniacki gledet en enkelt plads tilbage som nummer otte.
Caroline Wozniacki ryger ned på verdensranglistens ottendeplands
Caroline Wozniacki ryger ned på verdensranglistens ottendeplands Foto: Charles Krupa/AP

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki har været godt spillende de seneste måneder. I sidste uge nåede hun semifinalen ved Wuhan Open.

Alligevel falder Wozniacki en enkelt plads tilbage på den seneste verdensrangliste. Wozniacki er nu nummer otte. Hun blev overhalet af canadieren Eugenie Bouchard, der slog Wozniacki i Wuhan. Bouchard avancerer to pladser.

Til gengæld går det den rigtige vej for Wozniacki på den såkaldte "Road to Singapore"-liste, hvor kun resultaterne i 2014 tæller med, og hvor de bedste otte kommer med i den prestigefyldte sæsonfinale. Wozniacki rykker en enkelt plads frem, så hun nu er på syvendepladsen.

Begge lister toppes af amerikanske Serena Williams, der sammen med den øvrige verdenselite i denne uge deltager i China Open i Beijing.

Danskeren er oversidder i første runde, og i anden runde møder hun australske Samantha Stosur. Kampen spilles formentlig tirsdag.

Wozniacki vandt turneringen i 2010. Sidste år nåede hun kvartfinalen, hvor det blev til et klart nederlag til Serena Williams.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.