Woods misser på ny cuttet i en major

Thomas Bjørn er videre til weekendens finalerunder i PGA Championship. Australsk duo i front.
Tiger Woods misser på ny cuttet i en majorturnering. Danske Thomas Bjørn er med i weekendens finalerunder.
Tiger Woods misser på ny cuttet i en majorturnering. Danske Thomas Bjørn er med i weekendens finalerunder. Foto: Jae Hong/AP

Golf-stjernen Tiger Woods er langt fra fordums styrke, hvilket han igen måtte sande lørdag, hvor han for tredje gang på stribe missede cuttet i en major-turnering.

Store dele af fredagens runde i PGA Championship - turneringens anden runde - blev udsat på grund af dårligt vejr.

Lørdag blev runden spillet færdigt, og Woods kunne notere en score på 73 slag - et slag over par - hvilket giver ham en samlet score for turneringen i fire slag over par. Det var to slag for meget til at kvalificere sig til weekendens finalerunder.

Bedre gik det for danske Thomas Bjørn, selv om han gik en skidt anden runde i tre slag over par efter bogeys på de to sidste huller.

Samlet er Bjørn i par og ligger på en delt 50.-plads inden de to finalerunder.

Turneringens anden dansker - Søren Kjeldsen - ender langt nede i feltet og er færdig i turneringen efter en anden runde i seks slag over par, hvilket også blev hans samlede score.

Inden de to sidste runder har en australsk duo lagt sig i front. Forrest ligger Matt Jones i 11 slag under par, på andenpladsen ligger Jason Day i ni slag under par.

Den amerikanske komet Jordan Spieth, der har vundet to majors i år, er også kommet fint igennem de to første runder og er noteret for en samlet score i seks slag under par, hvilket rækker til en delt syvendeplads.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.