Wolfsburg vinder topopgør uden Bendtner

Nicklas Bendtner var ikke gang med på bænken, da Wolfsburg hjemme slog Borussia Mönchengladbach.
Bendtner var ikke med i Wolfsburg-træner Dieter Heckings 18-mands-trup til søndagens bundesligakamp mod Mönchengladbach.
Bendtner var ikke med i Wolfsburg-træner Dieter Heckings 18-mands-trup til søndagens bundesligakamp mod Mönchengladbach. Colourbox

Efter tre scoringer og nogle godkendte præstationer for Wolfsburg på det seneste skulle man tro, at Nicklas Bendtner havde spillet sig lidt tættere på klubbens startformation.

Alligevel var landsholdsangriberen ikke med i træner Dieter Heckings 18-mands-trup til søndagens bundesligakamp mod Mönchengladbach.

Wolfsburg klarede sig dog også fint uden Bendtners hjælp. Holdet vandt hjemme 1-0 i opgøret mod tabellens nummer fem og holder dermed afstanden fra andenpladsen og op til førerholdet Bayern München nede på syv point.

Det var dog ikke en af Nicklas Bendtners angrebskolleger, der sørgede for sejren.

Forsvarsspilleren Robin Knoche stod rigtigt placeret, da et indlæg pludselig dumpede ned foran ham, og så trykkede han af fra kort afstand.

Det skete allerede i kampens første kvarter, så Gladbach havde masser af tid til at udligne. Gæsterne havde også størst boldbesiddelse, men fik alt for få målchancer ud af anstrengelserne.

Dermed er Wolfsburg tilbage i vinderrollen igen. Holdet havde vundet otte kampe på stribe, men tabte senest til Schalke 04 og Everton i henholdsvis den hjemlige liga og Europa League.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.