Wolfsburg finder De Bruyne-afløser i Højbjergs nye klub

Efter salgene af de offensive profiler Kevin De Bruyne og Ivan Perisic har Wolfsburg fundet en erstatning.
Schalke-spilleren Julian Draxler jubler efter en scoring i Bundesligaen. Arkivfoto.
Schalke-spilleren Julian Draxler jubler efter en scoring i Bundesligaen. Arkivfoto. Foto: Sebastian Konopka/AP

Der er fuld gang i transferkarrusellen i tysk fodbold.

Bundesligaklubben Wolfsburg har efter salgene af Kevin De Bruyne og Ivan Perisic til henholdsvis Manchester City og Inter fået masser af penge i klubkassen samt flere huller på den offensive midtbane.

Derfor henter Wolfsburg, der også råder over danske Nicklas Bendtner, den 21-årige tyske landsholdspiller Julian Draxler. Handlen med den offensive midtbanespiller er på plads, bekræfter Wolfsburg.

- Julian har været på vores ønskeliste og efter Kevin de Bruyne-handlen, var handlen mulig at gennemføre. Vi er sikre på, at Julian vil udvikle sig yderlige hos os, siger Wolfsburgs sportsdirektør, Klaus Allofs ifølge AFP.

Det betyder, at den danske landsholdsspiller Pierre-Emile Højbjerg får endnu bedre mulighed for fast spilletid i Schalke 04 efter udlejningen fra Bayern München.

Fodboldmagasinet Kicker skriver, at Draxler vil koste Wolfsburg 36 millioner euro (269 millioner kroner). Det vil i så fald være klubbens dyreste indkøb nogensinde.

Tidligere har Juventus også været interesseret i at tilknytte Draxler, men Torino-klubben havde i modsætning til Wolfsburg ikke penge nok til handlen.

Draxler har spillet 15 landskampe for Tyskland.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.