William og Kate skal til Wimbledon

De nybagte forældre har travlt med deres lille familie, men faste traditioner er til for at holdes, og det gælder også for det royale par.
Prins William og hertuginde Kate er faste tilskuere til tenniskampene på Wimbledon, og dette år er ingen undtagelse.
Prins William og hertuginde Kate er faste tilskuere til tenniskampene på Wimbledon, og dette år er ingen undtagelse. Foto: Kirsty Wigglesworth/AP

En nyfødt baby fylder meget i en familie, men når de helt særlige traditioner kalder, er det svært ikke at lade sig rive med.

Det er også tilfældet for de nybagte kongelige forældre prins William og hertuginde Kate, som netop er blevet forældre til lille prinsesse Charlotte. Parrets kalender er luftig denne sommer, hvor der er afsat tid til familien.

Men den årlige engelske tennisturnering Wimbledon er skudt i gang, og den lokker tilsyneladende det royale par til at nyde godt af englændernes yndlingssportsbegivenhed.

Det britiske kongehus bekræfter, at Kate og William vil overvære nogle af Wimbledons kvartfinaler på Centre Court onsdag, hvor de, som traditionen lyder, skal side i den royale boks.

Det kongelige par overværede også forrige års kamp mellem tennisstjernerne Roger Federer og Novak Djokovic i mændenes finale. Parret skabte stor opmærksomhed blandt publikum, da den tennisdedikerede Kate både udbrød stor jubel og intens ærgrelse under kampen.

Prinsesse Kate er stadigvæk på barsel efter, at hun blev mor til prinsesse Charlotte i maj, så hendes royale sommerkalender er for det meste strøget, og tiden kommer til at stå på kvalitetstid med prinsesse Charlotte og storebror prins George i stedet for pligter.

Prins William har tværtimod en travl sommer foran sig, da han skal i gang med sin første fulde uge som ambulancepilot i det engelske forsvar.

Men før det hele går løs, skal den yndige prinsesse Charlotte døbes. Det sker på søndag i St. Magdalenes kirke i Norfolk i England.

Wimbledon afholdes fra den 29. juni til den 12. juli.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.