Wieghorst: Vi skal udnytte vores gode perioder i Parken

AGF-træner Morten Wieghorst er klar til at kæmpe mod FCK-pres og slå til i jydernes gode perioder.
Morten Wieghorst tror på, at AGF-holdet kan kæmpe sig til et godt resultat mod FC København.
Morten Wieghorst tror på, at AGF-holdet kan kæmpe sig til et godt resultat mod FC København. Foto: ANDERS BROHUS/POLFOTO

Søndag tager FC København mod AGF hjemme i Telia Parken, og gæsternes cheftræner, Morten Wieghorst, forventer et tændt og stærkt FCK-hold.

Fiaskoen i Europa har rettet københavnernes fokus 100 procent mod den hjemlige liga, og derfor er holdet farligt, mener Wieghorst.

- Selvfølgelig er det en stærk modstander, vi står over for - et hold med mange rutinerede, dygtige spillere, og et hold, som nu udelukkende kan fokusere på Alka Superligaen efter deres exit fra Europa, siger AGF-træneren til klubbens hjemmeside.

- Det bliver en stor udfordring, men også en udfordring vi glæder os til, lyder det fra Wieghorst.

Selvom AGF-spillerne vil komme under stort pres, så skal holdet turde holde fast i bolden og spille sin chance, når østjyderne har sine gode perioder i kampen.

- Vi ved, at vi skal kunne absorbere et tryk i perioder af kampen, men vi ved også, at vi skal være villige - og selvfølgelig også have evnerne - til at have vores perioder på bolden, så vi ikke står for dybt og forsvarer i 90 minutter, siger cheftræneren.

Kampen sparkes i gang klokken 18.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.