Wenger: Vi kan stadig vinde Premier League

Arsenal-manager Arsène Wenger mener ikke, at Chelsea er stukket af i toppen og tror på sit eget hold.
Arsenals manager Arsene Wenger vil ikke afskrive chancerne for et mesterskab til klubben, der ligger på femtepladsen i Premier League.
Arsenals manager Arsene Wenger vil ikke afskrive chancerne for et mesterskab til klubben, der ligger på femtepladsen i Premier League. Foto: Alastair Grant/AP

Arsenal er stadig inde i kampen om det engelske fodboldmesterskab, og det er for tidligt at sige, at førerholdet Chelsea kan vinde Premier League uden et eneste nederlag.

Meldingen kommer fra Arsenal-manager Arsène Wenger, som i 2003/2004 førte Arsenal frem til Premier League-titlen uden et eneste nederlag i sæsonens 38 ligakampe.

- Chelsea er i en god position, men det er ikke realistisk at vurdere dem nu. Hvor mange kampe er der lige spillet? Der er lang vej endnu. Det er for tidligt, siger Wenger med henvisning til sæsonens blot ni afviklede spillerunder.

- Jeg afskriver heller ikke os selv. Jeg tror meget stærkt på, at vi kan komme tilbage, og det kan vi bevise på banen, siger Wenger.

Arsenal indtager inden weekendens kampe femtepladsen i Premier League - ni point efter Chelsea. Lørdag får Arsenal besøg af bundproppen Burnley.

/ritzau/Reuters

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.