Wenger tror på et flot comeback mod Monaco

Arsenal ser ud til at ryge ud i Champions Leagues 1/8-finale for femte år i træk. 1-3 mod Monaco skal vendes.
Arsenal-manager Arsène Wenger tror på avancement til kvartfinalerne i Champions League.
Arsenal-manager Arsène Wenger tror på avancement til kvartfinalerne i Champions League. Foto: Lonel Cironneau/AP

Selvom det bliver svært, så tror Arsenals manager, Arsène Wenger, stadig på, at det kan lade sig gøre for englænderne at avancere til kvartfinalen i Champions League.

Tirsdag aften gæster Arsenal franske Monaco, som overraskende vandt den første 1/8-finalekamp i London med 3-1.

- Hvis man ikke tror på det, så har man ikke en chance. Vi er nødt til at tro på, at det kan lade sig gøre og give alt, hvad vi har i os, siger Wenger til klubbens hjemmeside.

1/8-finalen er de seneste fire år blevet endestation for Arsenal i Champions League. Skal denne dårlige vane brydes, skal holdet fra London vise andre takter end dem, man så i det første opgør.

- I den første kamp tror jeg, at vi ville for meget og glemte det grundlæggende i vores spil, som er at forsvare og angribe godt. Vi fokuserede kun på at angribe godt.

- Vi skal gøre, som vi gjorde mod West Ham i weekenden. Klø på til sidste minut, være tålmodige og spille med kvalitet. Vi skal fokusere på kvaliteten i vores spil, og så skal vi spille som et hold, siger Wenger.

I weekenden vandt Arsenal 3-0 over West Ham i Premier League. Sejren er den seneste i en række af fire, som Arsenal har hentet siden nederlaget til Monaco, så det er et engelsk hold i form, der stiller op i fyrstendømmet.

Kampen fløjtes i gang tirsdag klokken 20.45.

/ritzau/AFP

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.