Watt the f...: Jason skal giftes for tredje gang

Racerkøreren Jason Watt har friet til kæresten, Majbrit Heide Berthelsen. Brylluppet bliver holdt hjemme i haven.
Jason Watt har friet til kæresten Majbrit Heide Berthelsen. De skal giftes i sensommeren.
Jason Watt har friet til kæresten Majbrit Heide Berthelsen. De skal giftes i sensommeren. Foto: Scanpix/arkiv

Han har selv sagt det, racerkøreren Jason Watt. Han skal ikke giftes mere. Det sagde han sidste år i et interview i Berlingske.

Men Jason Watt har ladet følelserne overtage styringen og har med succes været på frierfødder igen. Kæresten Majbrit Heide Berthelsen har sagt ja.

Det skriver Her & Nu.

Brylluppet skal stå en gang i august eller september, og det bliver stille og roligt med god mad og musik med familie og venner hjemme i parrets have.

Ligesom Jason Watt har 42-årige Majbrit Heide Berthelsen været gift før.

- Hun har været i det store hvide skrud, så det er ikke idéen om det store kirkebryllup, der har ligget i baghovedet på os, siger Jason Watt til Ekstra bladet.

46-årige Jason Watt har tidligere været gift med tv- og radioværten Mai-Britt Vingsøe, som han har de nu 14-årige tvillinger Noah og Filuca med.

Parret blev skilt i 2003, og i 2007 giftede racerkøreren sig med Sara Matthiesen - 17 måneder senere gik de fra hinanden. De fik sønnen Silas, som i dag er otte.

Majbrit Heide Berthelsen, som er personlig træner og frisør, har to sønner på henholdsvis 21 og 12 år.

- Majbrits yngste søn bor hos os hver anden uge, når jeg har også mine tre børn. Så den ene uge har vi fire børn, den næste er det bare os, fortæller Jason Watt, og er ikke bleg for at indrømme, at parret nyder de børnefri uger.


Jason Watt har tidligere været gift med tv- og radioværten Mai-Britt Vingsøe. Foto:Scanpix/arkiv


I 2007 giftede Jason Watt sig med Sara Matthiesen. Foto: Scanpix/arkiv


Jason Watt sammen med sin daværende kæreste Ditte Mønster. Billedet er fra før han kørte galt på motorcykel. Ulykken betød, at han i dag sidder i kørestol. Foto: Scanpix/arkiv

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.