Vrinsk og smil: Frederik, Mary og børnene nød rideshow

Den danske kronprinsfamilie tog imod rytterne ved den årlige ringridningskonkurrence ved Gråsten slot, søndag.
Frederik og Mary ferierer for tiden sammen med deres børn på Gråsten Slot i Sønderjylland. Her ses de under et besøg på Grønland sidste år.
Frederik og Mary ferierer for tiden sammen med deres børn på Gråsten Slot i Sønderjylland. Her ses de under et besøg på Grønland sidste år. Foto: Leiff Josefsen/Sermitsiaq/AP

Der var hestevrinsk og børnelatter i luften, da kronprins Frederik og kronprinsesse Mary med børn, tog imod det traditionelle hesteoptog ved Gråsten Slot i Sønderjylland, søndag.

Prins Christian, prinsesse Isabella og tvillingerne prins Vincent og prinsesse Josephine delte gavmildt ud af royale vink og sommerglade smil, mens de selv fik blomsterbuketter til tak.

Det viser en række billeder fra dagen, som lokalavisen Sønderborg Nyt har lagt på deres Facebookside.

Den 4-årige Josephine, der for tiden har venstre arm i gips, demonstrerede, at selv en brækket arm kan løfte en buket.

Kronprinsparret, der i øjeblikket holder sommerferie på Gråsten Slot, havde sagt ja til at tage imod de omkring 300 ryttere, da de søndag formiddag passerede Gråsten Slot på vej til pladsen, hvor selve ringridningskonkurrencen skulle finde sted.

Gråsten Ringridning, der strækker sig over flere dage med arrangementer i hele byen, finder sted hvert år den tredje weekend i juli.

Se alle de herlige billeder af prinserne og prinsesserne ved hesteoptoget her.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.