Vred Jennifer Aniston maner intenst rygte i jorden

Den sensations-hungrende presse skævvrider små pigers syn på dem selv, skriver Jennier Aniston i et blog-indlæg i Huffington Post.
Jennifer Aniston skriver i et blog-indlæg i HuffingtonPost at hun er træt af tabloid-pressen
Jennifer Aniston skriver i et blog-indlæg i HuffingtonPost at hun er træt af tabloid-pressen Foto: Scanpix/arkiv

I årevis har den kulørte presse forsøgt at finde ud af, om den nu 47-årige "Friends"-stjerne, Jennifer Aniston, var gravid.

Men hun venter ikke barn og har nu fået nok af skriverierne og er gået til tasterne.

I et blog-indlæg i amerikanske Huffington Post, skriver hun blandt andet, at pressen "lader som om", at graviditets-skriverierne er journalistik, men at det er det ikke.

- Hver dag bliver min mand og jeg chikaneret af dusinvis af aggressive fotografer uden for vores hjem, som vil gå chokerende langt for at få et billede, selv om det betyder fare os eller de uheldige fodgængere, der tilfældigvis er i nærheden, skriver Jennifer Aniston.

Skævt kvinde-ideal

Hun sætter også fokus på den tabloide presses kvinde-ideal og mener, at det skævvrider små pigers opfattelse af dem selv. De tror, at de skal være utroligt tynde og ligne en fotomodel eller en skuespiller:

- Vi bruger "kendis-"nyheder" til at forevige dette umenneskelige syn på kvinder, udelukkende fokuseret på det fysiske udseende, som i den kulørte presse bliver til spekulation. Er hun gravid? Spiser hun for meget?

Hun slutter sin klumme af med et håb om, at den den kulørte presse en dag vil blive tvunget til at se verden på en anden måde fordi læserne er blevet trætte af "the bullshit".


Jennifer Aniston og Brad Pitt blev gift i 2000 og pressen skrev flere gange, at de ventede barn sammen. Blandt andet måtte et tysk magasin i 2001 dementere, at Jennifer Aniston var gravid. Foto: Scanpix/arkiv

Ikke på sociale medier

Jennifer Aniston har ikke profiler på de sociale medier Facebook og Insgtagram, men det har hendes mand, Justin Theroux, som postede nedenstående på Instagram i forbindelse med Jennifer Anistons blog-indlæg.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.