Vred Camilla Plum droppet af DR: Det er "alders-fascisme"

Det er en tendens, at aldrende kvinder udfases, mener tv-kokken Camilla Plum, som fremover kun kan ses som genudsendelse på DR.
Tv-kogekonen Camilla Plum er blevet degraderet til genudsendelse på DR. - Det er en utrolig trist udvikling. Det er kulturløst, siger hun.
Tv-kogekonen Camilla Plum er blevet degraderet til genudsendelse på DR. - Det er en utrolig trist udvikling. Det er kulturløst, siger hun. Foto: Scanpix/arkiv

Hun er ikke fyret, men hun skal ikke lave flere madprogrammer på DR.

Camilla Plum bruger stærke ord og vendinger, som "det er helt nazi-agtigt mærkeligt," efter det er gået op for hende, at hun i en alder af 59 år er blevet overhalet indenom af nogle tv-kræfter, som hersker på vores allesammens fladskærme.

"Tja, så blev man gammel og umoderne. I dag faldt ti-øren endeligt," skriver hun på sin Facebook-profil og konstaterer, at tv er slut for hendes vedkommende:

" ... for de laver simpelthen ikke længere den slags tv jeg gerne vil lave, og jeg er nok også mindst 20 år over udløbsdatoen for tv-værter."

Udfaset af alders-fascisme

Til BT forklarer den populære tv-kok, at hun ikke er blevet fyret af DR, som gennem en årrække har vist hendes programmer.

Hun er nærmere blevet "udfaset".

- Det er en alders-fascisme, som er snigende i det her samfund. Og nu oplever jeg den, ligesom tusindevis andre kvinder gør. At vi fra den ene dag til den anden bare ikke er interessante mere, at vi mister vores værdi. Udelukkende på grund af vores alder. 

- På det faglige plan skaber det fandme ingen mening. Det er en utrolig trist udvikling. Det er kulturløst, og jeg tror ikke, at samfundet på sigt har råd til det, siger Camilla Plum til BT..

YouTube here I come

Camilla Plum lader sig dog ikke knægte, men gør som andre skrottede tv-personligheder: Åbner sin egen kanal på YouTube, skriver hun på Facebook.

 

Ingen ser Julie Zangenberg

En af de kendisser, som har forsøgt sig på YouTube, er skuespilleren, Julie Zangenberg, som efter fiasko med "Julies madselskaber" på Kanal 4 for nogle uger siden åbnede sin egen mad-kanal, "Supermad", på YouTube.

Indtil videre kan Julie Zangenberg og makkeren Nicole Punzi dog ikke notere den store succes.

Kun enkelte af de nu 10 uploadede videoer har sneget sig over 2000 visninger - og det er ikke meget i YouTube-sammenhæng.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.