Vraget anfører langer ud efter superstjerne

Thiago Silva efterspørger en forklaring på, hvorfor han ikke længere er anfører for Brasiliens landshold.
Brasiliens Neymar har overtaget anførerbindet fra Thiago Silva, og den vragede anfører er ikke helt tilfreds med måden, det er sket på.
Brasiliens Neymar har overtaget anførerbindet fra Thiago Silva, og den vragede anfører er ikke helt tilfreds med måden, det er sket på. Foto: AP/AP

Den brasilianske forsvarsspiller Thiago Silva er langt fra tilfreds med den behandling, han får på landsholdet.

Silva er blevet vraget som anfører og er især skuffet over, at hverken landstræner Carlos Dunga eller verdensstjernen Neymar på forhånd fortalte ham, at anførerbindet ikke længere er hans.

- Han kom aldrig og fortalte mig det, siger Silva om Neymar, der har overtaget den ærefulde tjans, efter at Dunga fik ansvaret for Brasiliens landshold efter sommerens VM-slutrunde.

- Jeg talte aldrig med nogen. Det skete uden nogen samtale. Det er det, der gør mig vred, fortæller Silva til det brasilianske medie Globo.

Thiago Silva var anfører for Brasilien under VM, hvor han dog ikke spillede med i det ydmygende 1-7-nederlag i semifinalen mod Tyskland, da han var skadet.

En skade har også holdt ham ude i flere af landskampene under Carlos Dunga. I hans fravær har Miranda og David Luiz dannet duo i Brasiliens midterforsvar.

Inden fredagens 4-0-sejr over Tyrkiet var Thiago Silva meldt spilleklar, men han kom slet ikke på banen.

- Det føles som om, de har taget noget væk fra mig, siger Silva.

Brasilien spiller denne uge venskabskamp mod Østrig.

/ritzau/Reuters

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.